Städ i Uppsala

Städ i Uppsala

Hallå där!

Studentstaden Uppsala accelererar in en rasande fart, pulsen har höjts betydligt mycket mer än vanligt och man kan verkligen känna av stressen hos alla studenter inför terminens slutkamp. Därför är det väldigt skönt att bara kunna luta sig tillbaka och njuta av tillvaron, Smutsfritt Uppsala Städ levererar städning till lägenheten och restaurangen där jag ger mig mat på bordet varje dag. Det är kanske inte så konstigt med tanke på att det är min restaurang. När jag inte jobbar så vet jag inte längre vad jag ska lägga min tid på, Smutsfritt Uppsala Städ tar hand om det som tog mest tid av min fritid. Det kanske har blivit dags för mig att hitta en hobby av något slag, för just nu spenderar jag all min lediga tid i soffan eller hänger nere i restaurangen. Jag klagar verkligen inte, ända sedan Smutsfritt Uppsala Städ kom in i mitt hem så har jag känt mig mer avslappnad än någonsin tidigare, känslan av ett rent doftande hem är inte helt otroligt.

Okej bland saker som jag kan tänka mig att göra så finns det några stycken alternativ som jag funderar på. Först och främst så måste det vara aktiviteter som går att göra på olika tider, eftersom jag arbetar väldigt varierande. Det får också gärna vara någon form aktivitet där man rör på sig en del. Jag vet med mig att många som arbetar i köket och i baren gillar träning och det finns några sporter som jag kan tänka mig att prova på. Squash och tennis är två riktigt heta alternativ och det finns dessutom centralt i Uppsala. Jag har spelat squash en gång och kommer ihåg att det var väldigt roligt men också riktigt fysiskt krävande, jag gick med träningsvärk i flera dagar efteråt. Det får nog därför bli tennis till en början. Jag får helt enkelt kila ner till jobbet och höra om det är någon som är sugen på att gå en tennismatch mot mig.  


Kommentarer är stängda.